Keramik Kursus

From: 200,00 DKK

OBS:

Opdatering.! Øvvvv øvvv og mere øv. 😞 Selv om at jeg må åbne selve butikken DitUnik d. 1/3-2021 så gælder det desværre ikke for kursus. 
Desværre siger Mette igen at vi først kan ses igen og arbejde med ler sammen efter laaaaang tid. 😞 Indtil videre er kursusdelen lukket indtil d. 5/4-2021.

. Så det betyder at alle i dejlige mennesker der allerede havde booket jer ind på kursus, selvfølgelig får tiderne på et andet tidspunkt. Vi gør lige som sidst, så alle der har booket via deres klippekort får tiderne tilbage på kortet (koden) og jer der har betalt pr. Gang får refunderet pengene. Så håber jeg af hele mit hjerte, at vi må starte op igen d. 5/4-2021 så vi snart kan ses igen. 🙏❤️ Tusinde tak for alle jer, hver især. Kunder, kursister, samarbejdspartner, venner og selvfølgelig familie. ❤️😊😘 Og tusinde tak for støtte og opbakning, pas godt på hinanden. Kæmpe flyvknuzzz til jer alle. ❤️😍😊🎉

Keramik kursus:

Aldersgrænse minimum 16 år på hverdagshold, pånær ved særlige lejligheder og på forældre/bedsteforældre og barn kursus.

På dette kursus underviser jeg i keramik. Hos mig sættes hygge og kreativitet i højsæde. Her kan alle være med. Uanset om du er nybegynder eller let øvet. Jeg underviser individuelt med udgangspunkt i netop dit ønske.

Lav en kop, fade, en figur, smykker, havefigur, kander, relief, o.s.v., kun fantasien sætter grænser. Jeg har drejeskiver, så du har mulighed for at prøve at dreje feks. en kop eller lign. Derudover arbejdes der i pladeteknik, pølseteknik og meget mere. Der arbejdes hovedsagelig i stentøjsler. Jeg afholder kurser både formiddag, eftermiddag og aften og weekender, alt efter hvornår du/I har tid og lyst og jeg kan passe det ind i min kalender. Kurset vil blive oprettet, hvis der er mellem 1-8 kursister. Jeg har dog plads til op til 10 kursister, men det henvender sig primært til firmaarrangementer o.l.

Så saml veninderne, familien, kollegaerne din strikkeklub osv. og få en dejlig hyggelig og kreativ dag.

Keramik kursus for større grupper:

Ved større grupper ring til mig på tlf. 28181360 eller skriv til mig på info@ditunik.dk  så finder vi et passende tidspunkt.

Vi anbefaler at du booker minimum 3 tider til et kursus:

Da ler kræver lang tørre tid og to brændinger, skal der flere arbejdsgange til at færdiggøre emnet. Derfor anbefaler jeg at du booker min. 3 tider, men gerne flere. Hvis du ønsker at afprøve om et keramik kursus er noget for dig, har du muligheden her. Så booker du bare 2-3 dage der passer for dig. Hvis du kun vil prøve et par gange skal der gå min. 14 dage mellem dine to tider, da leret skal tørre og brændes første gang før du kan glasere dine ting. Vil du gerne fordybe dig i keramikkens mange muligheder vælger du bare flere gange.

Afhentning af færdigbrændt keramik efter aftale.

Materialer til kurset:

Der vil kunne købes stentøjsler og et stort udvalg af glasur. Kun materialer, som er købt i DitUnik, vil kunne anvendes.

Keramik kurserne afholde på følgende dage:

  • Mandag:Voksenhold kl. 9-12 / 13-16 / 17-20
  • Tirsdag: Voksenhold kl. 9-12 / 13-16 / 18-21
  • Onsdag: Voksenhold kl. 9-12 / 13-16

Underviser: Ditte Maj-Brith Poulsen Christiansen.

O.B.S.

Bemærk at tiderne er bindende, og flyttes ikke på efter de er booket. (Det er samme vilkår, som ved de fleste andre kurser, andre steder 😊) Derfor anbefaler jeg også at du booker fra gang til gang, så du er sikker på at du kan på den valgte tid. 😊 Du kan booke dig ind på et kursus indtil 24 timer før kursusstart, såfremt der stadig er ledige pladser . 

Pris:

Hverdage: 200 kr. inkl. kaffe og ekskl. materialer. (50kr. Pr. Kg. ler)

Spar 10% ved køb af 10 turs-kort/gavekort

Guide til Brug af Gavekort/ Klippekort

Book en tid herunder til et kursus:

Booking SKU: 201
Varenummer (SKU): 1001 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Keramik kursus

OBS:

Opdatering.! Øvvvv øvvv og mere øv. 😞 Selv om at jeg må åbne selve butikken DitUnik d. 1/3-2021 så gælder det desværre ikke for kursus. 
Desværre siger Mette igen at vi først kan ses igen og arbejde med ler sammen efter laaaaang tid. 😞 Indtil videre er kursusdelen lukket indtil d. 5/4-2021. Så det betyder desværre igen at alle i dejlige mennesker, der allerede havde booket jer ind på kursus, selvfølgelig får tiderne på et andet tidspunkt. Vi gør lige som sidst, så alle der har booket via deres klippekort får tiderne tilbage på kortet (koden) og jer der har betalt pr. Gang får refunderet pengene. Så håber jeg af hele mit hjerte, at vi må starte op igen d. 5/4-2021 så vi snart kan ses igen. 🙏❤️ Tusinde tak for alle jer, hver især. Kunder, kursister, samarbejdspartner, venner og selvfølgelig familie. ❤️😊😘 Og tusinde tak for støtte og opbakning, pas godt på hinanden. Kæmpe flyvknuzzz til jer alle. ❤️😍😊🎉
Kan du slet ikke holde ud at skulle vente med at lave keramik og få ler mellem fingrene og Har du lyst til online keramik kursus, har du mulighed for det her: Online Keramik kursus 

Keramik Kursus:

Aldersgrænse minimum 16 år på hverdagshold 😊

Pånær ved særlige lejligheder og på forældre/bedsteforældre og barn kursus.

Keramik kursus: 3 timers undervisning pr. gang. (4 lektioner)

Hvis du ønsker at afprøve om et keramik kursus er noget for dig, har du muligheden her.

Så booker du bare 2-3 dage der passer for dig. Hvis du kun vil prøve et par gange skal der gå min. 14 dage mellem dine to tider, da leret skal tørre og brændes første gang før du kan glasere dine ting. Vil du gerne fordybe dig i keramikkens mange muligheder vælger du selvfølgelig bare flere gange.

O.B.S.

Bemærk at tiderne er bindende, og flyttes ikke på efter de er booket. (Det er samme vilkår, som ved de fleste andre kurser, andre steder 😊) Derfor anbefaler jeg også at du booker fra gang til gang, så du er sikker på at du kan på den valgte tid. 😊 Du kan booke dig ind på et kursus indtil 24 timer før kursus start, såfremt der stadig er ledige pladser . 

Find vej hertil: DitUnik

OBS: Du kan parkere lige uden for værkstedet eller på torvet, her skal du bare være opmærksom på at der er påkrævet at du stiller din p-skive, da der er 2-timers gratis parkering.

Hvis du vil være fri for at tænke på at risikere en p-bøde, kan jeg anbefale at du parkerer her: P-Plads  (foran Børnehaven myretuen)

Der er 1 minuts gang til DitUnik fra P-Pladsen og der er masser af pladser og som regel altid ledige pladser. 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Keramik Kursus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Populær Produkter