Keramik Kursus

From: 200,00 kr.

Keramik kursus:

Aldersgrænse minimum 16 år på hverdagshold, pånær ved særlige lejligheder og på forældre/bedsteforældre og barn kursus.

På dette kursus underviser jeg i keramik. Hos mig sættes hygge og kreativitet i højsæde. Her kan alle være med. Uanset om du er nybegynder eller let øvet. Jeg underviser individuelt med udgangspunkt i netop dit ønske.

Lav en kop, fade, en figur, smykker, havefigur, kander, relief, o.s.v., kun fantasien sætter grænser. Jeg har 2 drejeskiver, så du har mulighed for at prøve at dreje feks. en kop eller lign. Derudover arbejdes der i pladeteknik, pølseteknik og meget mere. Der arbejdes hovedsagelig i stentøjsler. Jeg afholder kurser både formiddag, eftermiddag og aften og weekender, alt efter hvornår du/I har tid og lyst og jeg kan passe det ind i min kalender. Kurset vil blive oprettet, hvis der er mellem 1-4 kursister. Jeg har dog plads til op til 10 kursister, det henvender sig primært til venindegrupper, herreklubber, Polterarbend, firmaarrangementer o.l.

Der er også mulighed for at prøve kræfter med at dreje. Dog skal du være opmærksom på at jeg har 2 drejeskiver, så du kan ikke værre 100% sikker på at drejeskiven er ledig hver gang du  kommer her. Og at dette ikke er et intensiv drejekursus.

Der er langt over 100 forskellige glasurer/farver at vælge mellem. 😊

Så saml veninderne, familien, kollegaerne din strikkeklub osv. og få en dejlig hyggelig og kreativ dag.

Keramik kursus for større grupper:

Ved større grupper ring til mig på tlf. 28181360 eller skriv til mig på info@ditunik.dk  så finder vi et passende tidspunkt.

Vi anbefaler at du booker minimum 3 tider til et kursus:

Da ler kræver lang tørre tid og to brændinger, skal der flere arbejdsgange til at færdiggøre emnet. Derfor anbefaler jeg at du booker min. 3 tider, men gerne flere. Hvis du ønsker at afprøve om et keramik kursus er noget for dig, har du muligheden her. Så booker du bare 2-3 dage der passer for dig. Hvis du kun vil prøve et par gange skal der gå min. 14 dage mellem dine to tider, da leret skal tørre og brændes første gang før du kan glasere dine ting. Vil du gerne fordybe dig i keramikkens mange muligheder vælger du bare flere gange. (Bare husk der skal gå min. 14 dage fra næstsidste gang til sidste gang, for at være sikker på at dine ting er brændt første gang og dermed klar til glasering)

Afhentning af færdigbrændt keramik efter aftale.

Materialer til kurset:

Der vil kunne købes stentøjsler og et stort udvalg af glasur. Kun materialer, som er købt i DitUnik, vil kunne anvendes.

Keramik kurserne afholdes på følgende dage:

 • Tirsdag: Voksenhold kl. 9-12 / 13-16 / 18-21
 • Onsdag: Voksenhold kl. 9-12 / 13-16 / 17-20
 • Torsdag: Voksenhold kl. 9-12 / 13-16

Underviser: Ditte Maj-Brith Poulsen Christiansen.

O.B.S.

Bemærk at tiderne er bindende, og flyttes ikke på efter de er booket. (Det er samme vilkår, som ved de fleste andre kurser, andre steder 😊) Derfor anbefaler jeg også at du booker fra gang til gang, så du er sikker på at du kan på den valgte tid. 😊 Du kan booke dig ind på et kursus indtil 24 timer før kursusstart, såfremt der stadig er ledige pladser . 

Pris:

Hverdage: 200 kr. inkl. kaffe og ekskl. materialer. (60kr. Pr. Kg. ler)

Spar 10% ved køb af 10 turs-kort/gavekort

Guide til Brug af Gavekort/ Klippekort

OBS: Sommerferie uge 27-28-29 (2024)

Book en tid herunder til et kursus:

Varenummer (SKU): 1001 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Keramik kursus

Aldersgrænse minimum 16 år på hverdagshold 😊

Pånær ved særlige lejligheder og på forældre/bedsteforældre og barn kursus.

Keramik kursus: 3 timers undervisning pr. gang. (4 lektioner)

Kursus afholdes Skomagergade 4, 9240 Nibe

Kursustider:

 • Tirsdag: Voksenhold kl. 9-12 / 13-16 / 18-21
 • Onsdag: Voksenhold kl. 9-12 / 13-16 / 17-20
 • Torsdag: Voksenhold kl. 9-12 / 13-16

Pt har jeg Max 4 kursister pr. gang med mindre vi har aftalt andet på forhånd. Hvis du ønsker at afprøve om et keramik kursus er noget for dig, har du muligheden her.

Så booker du bare 2-3 dage der passer for dig. Hvis du kun vil prøve et par gange skal der gå min. 14 dage mellem dine to tider, da leret skal tørre og brændes første gang før du kan glasere dine ting. Vil du gerne fordybe dig i keramikkens mange muligheder vælger du selvfølgelig bare flere gange. (Bare husk der skal gå min. 14 dage fra næstsidste gang til sidste gang, for at være sikker på at dine ting er brændt første gang og dermed klar til glasering)

Du har mulighed for at afprøve alle mulige teknikker. Du kan feks lave noget med pladeteknik, pølseteknik, håndformning, kvætseteknik og meget andet. Der er også mulighed for at prøve kræfter med at dreje. Dog skal du være opmærksom på at jeg har 2 drejeskiver, så du kan ikke værre 100% sikker på at drejeskiven er ledig hver gang du  kommer her. Og at dette ikke er et intensiv drejekursus.
Der er langt over 100 forskellige glasurer/farver at vælge mellem. 😊

O.B.S.

Bemærk at tiderne er bindende, og flyttes ikke på efter de er booket. (Det er samme vilkår, som ved de fleste andre kurser, andre steder 😊) Derfor anbefaler jeg også at du booker fra gang til gang, så du er sikker på at du kan på den valgte tid. 😊 Du kan booke dig ind på et kursus indtil 24 timer før kursus start, såfremt der stadig er ledige pladser .

OBS: Sommerferie uge 27-28-29 (2024)

Find vej hertil: DitUnik

OBS: Du kan parkere lige uden for værkstedet eller på torvet, her skal du bare være opmærksom på at der er påkrævet at du stiller din p-skive, da der er 2-timers gratis parkering.

Hvis du vil være fri for at tænke på at risikere en p-bøde, kan jeg anbefale at du parkerer her: P-Plads  (foran Børnehaven myretuen)

Der er 1 minuts gang til DitUnik fra P-Pladsen og der er masser af pladser og som regel altid ledige pladser. 🙂

Kan du slet ikke holde ud at skulle vente med at lave keramik og få ler mellem fingrene og Har du lyst til online keramik kursus, har du mulighed for det her: Online Keramik kursus 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Keramik Kursus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Du kunne også være interesseret i...

 • img_7732

  Klippekort til 10x keramik kursus

  Tilbud Original price was: 2.000,00 kr..Current price is: 1.800,00 kr..
  Tilføj til kurv
 • img_7732

  Klippekort til 2x keramik kursus

  400,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • img_7732

  Klippekort til 5x keramik kursus

  1.000,00 kr.
  Tilføj til kurv


Populær Produkter